Stimuleringsregeling gezonde relaties & seksualiteit. Nieuwe ronde voor scholen start op 8 maart!

Vroegtijdig aandacht besteden aan relaties en seksualiteit in de klas draagt bij aan een gezonde en positieve seksuele ontwikkeling van leerlingen en studenten. Het bespreekbaar maken van dit thema is niet voor iedereen altijd even makkelijk. De stimuleringsregeling Gezonde Relaties & Seksualiteit is er om de betrokken professionals op de school hierin zo goed mogelijk te ondersteunen.

Ronde 4, voorjaar 2021
Vanaf maandag 8 maart tot en met maandag 19 april kunnen scholen hun belangstelling kenbaar maken voor ronde 4 van de stimuleringsregeling Gezonde Relaties & Seksualiteit.

Voor welke scholen?
De stimuleringsregeling is voor alle scholen (locaties) in het primair onderwijs, voorgezet onderwijs, (voortgezet) speciaal onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs.

Wat houdt de stimuleringsregeling in?
Ronde 4 van de stimuleringsregeling Gezonde Relaties & Seksualiteit bestaat uit een geldbedrag van maximaal €5.000 per school locatie. Deze ronde biedt plaats voor 250 scholen.
Scholen kunnen het geldbedrag ook gebruiken voor:
– Scholing van (vak)docenten
– Teamtrainingen
– Training van een functionaris in de zorgstructuur
– Inzet van gastdocenten
– Ouderaanbod
– Inzet van theaterproducties

Firma LoS
Wij hebben ruime ervaring met veel van de interventies die vallen binnen de stimuleringsregeling zoals Lang leve de Liefde en Girls’Talk (+) en Make a Move (+). Ons eigen aanbod kan ook ingezet door scholen en natuurlijk werken wij ook op maat.
Wil je graag even sparren op welke manier jij binnen jouw school het beste aandacht kunt besteden aan gezonde relaties en seksualiteit? We denken graag met je mee. Mail ons op info@firmalos.nl.