Over firma LoS

Firma LoS is een samenwerking tussen Maud Lazaroms en Roos Raab.

 

Maud Lazaroms

Maud (1981) is psycholoog NIP in opleiding tot GZ psycholoog. Ze werkt als EMDR therapeut, consulent seksuele gezondheid NVVS en is in opleiding tot supervisor NVVS. Tevens werkt Maud als hoofdopleider en docent van de opleiding Post HBO Seksuologie (rinogroep Utrecht). Daarnaast is ze (toneel)schrijver en theatermaker.

Voor meer informatie: LinkedIn

maud_lazaroms_leren_over_seks

Roos Raab

Roos (1983) is cultureel maatschappelijk vormer, trainer, docent, onderwijsadviseur binnen het mbo en educatief lesontwikkelaar.

Voor meer informatie: LinkedIn

roos_raab_leren_over_seks

Samen geven wij al lange tijd met veel enthousiasme en energie trainingen en workshops. Wij werken samen met theatermakers, acteurs, filmmakers, web- en app designers en fotografen en kunnen eindeloos variëren met creatieve werkvormen en zetten deze graag in voor een prikkelend en uitdagend aanbod.

Wij zijn gedreven trainers met achtergronden in het onderwijs èn de gezondheidszorg (psychologie & seksuologie). Ook zijn we thuis in sociaal cultureel werk en de theatersector. We hebben ruime ervaring in het werken met jongeren, kwetsbare groepen en multiculturele groepen en werken door het hele land!

Firma LoS: Bevlogen, creatief en deskundig!

Wat kenmerkt ons nog meer? Onbevooroordeeld, nieuwsgierig, veiligheid, open, samen kijken wat nodig is, de kunst van herhaling èn humor. En natuurlijk zijn wij zeer gepassioneerd!

Op dit moment hebben wij opdrachten (uitgevoerd) voor o.a. GGD Haaglanden, RINO Amsterdam, Jellinek preventie, ID College (mboRijnland), ROC Kop van Noord-Holland, Haeghe Groep, Nederlands Instituut voor Biologie (NIBI), Universiteit Utrecht, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, Paulus Mavo-VMBO, Soa Aids Nederland, FIOM, Stichting School en Veiligheid en Rutgers.

Registraties en lidmaatschappen:

Voor informatie over individuele counseling en behandeling: Utrechtse Psychologen Praktijk

Foto’s op deze website: Eline van Strien.